Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica de cookie-uri.

Documente atașate

01. OAV MAX570P Mașină automată de aplicare cant cu unitate de prefrezare și ecran tactil

Modelul 570P al familiei OAV MAX este în prezent cea mai mare mașină automată de aplicare cant, cu ecran tactil ușor de utilizat ce ajută la setarea tuturor funcțiilor.

Producător:
Model: 237MAX570P00000
Stoc: Stoc Producător

Descriere

 

Toate operațiunile pot fi controlate pe interfața simplă și prietenoasă cu ecranul tactil, de la instrumente de setare, până la controlul temperaturii. Acest lucru asigură condiții de lucru stabile și de încredere pentru o muncă de calitate și, în plus, reduce semnificativ timpul petrecut la muncă.

Unitățile individuale pot fi selectate și oprite independent, rigla de ghidare este încălzită. Cronometrarea alimentării piesei următoare este simplă, ceea ce duce la o muncă mai rapidă și îmbunătățește calitatea închiderii marginilor.
Cu unitatea de foarfecă se poate tăia material cu margini spiralate de până la 3 mm grosime.
Materialul de margine din lemn masiv de până la 6 mm grosime poate fi tăiat cu unitatea de foarfece.
Noua functie de prefrezare freza marginea piesei de prelucrat la o adancime de 1 mm. Elimină tăieturile cauzate de un ferăstrău, corectează erorile rezultate din setările incorecte de pretăiere și calitatea slabă a tăierii.
Unitatea de prefrezare este echipată cu două motoare de înaltă frecvență de 1,1 kW în direcții opuse de rotație, precum și scule de prefrezare cu diamant cu diametrul de 63 mm, care asigură prefrezarea perfectă a pieselor de prelucrat cu grosimea de 60 mm. Mașina este potrivită pentru alimentarea automată atât a materialului de margine laminată (0,4-3 mm, melamină, ABS, furnir, PVC) cât și a materialului din fibre de lemn masiv (max. 6 mm), cu comutare rapidă de la unul la altul.

                       

Are un timp de încălzire rapid (5-7 minute) și un rezervor de lipici cu schimbare rapidă acoperit cu teflon cu o capacitate de 1,5 kg pentru lipici termofuzibil tip EVA. Opțional disponibil cu un recipient potrivit pentru aplicarea adezivului PUR. Aplicarea adezivului se realizează cu o rolă reglabilă de aplicare a adezivului, care poate fi utilizată pentru a controla aplicarea cantității optime de adeziv pe marginea piesei de prelucrat.

Unitatea cu role de prindere constă dintr-o role de oțel mari și mai mici, cu diametrul de 80 mm, situate după ea. Unitatea este încărcată cu arc și, datorită sistemului de reglare rapidă, poate fi întotdeauna reglată optim pentru diferite materiale de tăiat și piese de prelucrat. Acest sistem permite întotdeauna o presiune perfectă între piesa de prelucrat și margine.

Sistemul de alimentare cu piesa de prelucrat este format dintr-un lanț de transport al materialului și un set de role care îl antrenează, care nu lasă zgârieturi pe suprafața piesei de prelucrat și asigură o avansare uniformă.

Unitatea de tăiere la capăt este echipată cu rulmenți liniari de înaltă precizie, asigurând rezultate de tăiere perfecte pentru mulți ani. Motorul dublu de înaltă frecvență (12.000 rpm) răspunde provocărilor, indiferent de tipul și grosimea muchiei. Motoarele pot fi setate automat pe panoul de control într-un unghi drept sau de înclinare de 0-15 grade.
Unitatea de rotunjire finală realizează rotunjirea colțurilor piesei de prelucrat, în cazul unei grosimi a piesei de 8-60 mm.
Unitățile de citire și de rază îndepărtează excesul de adeziv de pe margini și îmbunătățesc calitatea finală a închiderii marginilor.
Cel mai mare avantaj al noii unități de frezare la nivel combinat multifuncțional (frezare la nivel, teșire, frezare cu rază) este că economisește spațiu în mașină. Opțiunile de reglare sunt foarte ușor și rapid de implementat pentru muchii subțiri de la frezare întinsă până la teșire, precum și pentru muchii mai groase și în domeniul frezării cu rază. Uneltele TC cu o rază de 2 mm sunt accesorii standard.

Cele două motoare de înaltă frecvență pot fi înclinate (de la 0 la 15°) pentru frezare oblică sau dreaptă. Cuțitele multifuncționale pot fi setate pentru frezare întinsă, frezare teșită sau frezare cu rază.
Unitățile de lustruire cu două motoare independente asigură un finisaj excelent pe marginile ABS și PVC. Datorită ajustării unghiului său, durata de viață a roții de lustruit poate fi prelungită. Utilizarea sa elimină decolorarea, care apare în principal în cazul materialului de margine de culoare închisă.
Cutia de extracție a așchiilor colectează bavurile de la unitatea de citling într-un recipient separat, astfel încât să nu ajungă în extracția așchiilor, unde poate obstrucționa mișcarea ventilatorului.

NESTING (Opțiune)
Designul îmbinării rolelor cu role de presiune poziționate special și a curelei de alimentare permite ca piesele de prelucrat pre-găurite să fie blocate pe margine în același mod ca piesele de prelucrat normale.

Echipament standard:

Sistem de control cu ​​ecran tactil PLC, suport role pentru materiale de etanșare a marginilor PVC/ABS, d=800 mm, avans cu lanț, alimentare automată a materialului de etanșare a marginilor rolei și materiale din fibre de lemn masiv cu opțiune de schimbare rapidă, două unități de prefrezare motorizate, teflon- Rezervor de adeziv de topire la cald acoperit înlocuibil pentru adezivi de tip EVA, grosime de 0,4-3 până la mm, materialele de etanșare a marginilor ruloului PVC-ABS dur sunt tăiate cu foarfece, unitate cu rolă de prindere cu arc, două unități de tăiere motorizate care pot fi înclinate la un unghi (cu o lamă de ferăstrău TC cu diametrul de 100 mm) pentru tăierea precisă a marginilor materialului de etanșare a marginilor, două unități de nivelare motorizate care pot fi înclinate într-un unghi cu motoare de înaltă frecvență, unitate de rotunjire a capătului, curățarea razei cu scule de 2 mm , unitate de lustruire, suport mare extensibil pentru piese de prelucrat cu role pentru piese largi, ecran tactil color ca standard.

Noua functie de prefrezare freza marginea piesei de prelucrat la o adancime de 1 mm. Elimină rupturile cauzate de un fierăstrău, corectează erorile rezultate din setările incorecte de pretăiere și calitatea slabă a tăierii.
Unitatea de prefrezare este echipată cu două motoare de înaltă frecvență de 1,1 kW în direcții opuse de rotație, precum și scule de prefrezare cu diamant cu diametrul de 63 mm, care asigură prefrezarea perfectă a pieselor de prelucrat cu grosimea de 60 mm.

Timp de încălzire rapidă (5-7 minute) și capacitate de 1,5 kg, recipient cu adeziv cu schimbare rapidă acoperit cu teflon pentru adeziv topibil de tip EVA. Opțional disponibil cu un recipient potrivit pentru aplicarea adezivului PUR. Aplicarea adezivului se realizează cu o rolă reglabilă de aplicare a adezivului, care poate fi utilizată pentru a controla aplicarea cantității optime de adeziv pe marginea piesei de prelucrat.

Cutie de extracție așchii: colectează bavurile de la unitatea de citling într-un recipient separat, astfel încât să nu ajungă în extracția așchiilor unde poate împiedica mișcarea ventilatorului.

Unitate de tăiere de capăt: unitatea este echipată cu rulmenți liniari de înaltă precizie, asigurând  tăieri perfecte pentru durată lungă. Motorul dublu de înaltă frecvență (12.000 rpm) răspunde provocărilor, indiferent de tipul și grosimea muchiei. Motoarele pot fi setate automat pe panoul de control într-un unghi drept sau de înclinare de 0-15 grade.

Unitate de frezare la nivel: cel mai mare avantaj al noii unități combinate multifuncționale este că economisește spațiu în mașină. Opțiunile de reglare sunt foarte ușor și rapid de implementat în cazul muchiilor subțiri de la frezare întinsă până la teșire, precum și în cazul muchiilor mai groase și în domeniul frezării cu rază. Uneltele TC cu o rază de 2 mm sunt accesorii standard. Cele două motoare de înaltă frecvență pot fi înclinate (de la 0 la 15°) pentru frezare oblică sau dreaptă. Cuțitele multifuncționale pot fi setate pentru frezare întinsă, frezare teșită sau frezare cu rază.

Unitate de rotunjire finală: efectuează rotunjirea colțurilor piesei de prelucrat, în cazul unei grosimi a piesei de 8-60 mm.

Unitățile de țitling și de rază îndepărtează excesul de adeziv de pe margini și îmbunătățesc calitatea finală a închiderii marginilor.

Unitate de polișare: Unitatea de polișare cu două motoare independente asigură o finisare excelentă a marginilor din ABS și PVC. Datorită ajustării unghiului său, durata de viață a roții de lustruit poate fi prelungită. Utilizarea sa elimină decolorarea, care apare în principal în cazul materialului de margine de culoare închisă.

Îmbinare (opțiune): designul îmbinării rolelor cu role de presiune poziționate special și a curelei de alimentare permite ca piesele de prelucrat pre-găurite să fie blocate pe margine în același mod ca piesele de prelucrat normale.

Fazele individuale de lucru sunt sub formă de icoane.

ACCESORII OPȚIONALE

Sistem de alimentare OAV „Nesting” pentru OAV MAX 570P (rând dublu de role de prindere pentru alimentarea pieselor de prelucrat) (237MAXK00000001).

O opțiune care poate fi comandată doar împreună cu mașina.

Recipientul de adeziv OAV EVA (plus) pentru OAV MAX 570P (container suplimentar disponibil pentru adeziv de diferite culori) poate fi comandat și ulterior:

număr articol. (237MAXK00000002)

Rezervor de adeziv OAV PUR pentru OAV MAX 570P (237MAXK00000003).

O opțiune care poate fi comandată doar împreună cu mașina.

Parametrii

Grosimea piesei de prelucrat 8 - 60 mm
Grosime cant abs 0,4 - 3 mm
Grosime furnir (max.) max. 6 mm
Unitate de prefrezare diamantată dotare de bază
Unitate de tăiere la capete dotare de bază
Unitate de frezare inferioară/superioară dotare de bază
Unitate de rotunjire capete dotare de bază
Unitate de țitling dotare de bază
Racletă dotare de bază
Unitate de polișare dotare de bază
Viteza de avans 11 m/min
Lățimea minimă a piesei de prelucrat 120 mm
Lungimea minimă a piesei de prelucrat (fără rotunjirea colțurilor) 150 mm
Lungimea minimă a piesei de prelucrat (cu rotunjirea colțurilor) 250 mm
Riglă de ghidare încălzită echipament standard
Putere preîncălzitor 0,4 kW
Viteza motorului de frezare 12000 1/min
Puterea motorului de frezare 1,1 kW
Dimensiunea sculei de frezat H=63 mm
Unitate de aplicare a lipiciului echipament standard
Capacitate recipient cu lipici 1,5 kg
Tip de adeziv bază EVA / opțiune PUR
Recipient de lipici înlocuibil opțiune
Puterea motorului de aplicare a lipiciului 0,25 kW
Numar elemente de incalzire din rezervor 5 buc
Puterea elementelor de încălzire 1,45 kW
Viteza motorului de tăiere la capăt 12000 1/min
Puterea motorului de tăiere 0,37 kW
Viteza motorului de frezare inferioară/superioară 12000 1/min
Puterea motorului de frezare inferioară / superioară 0,37 kW
Viteza motorului de rotunjire a colțurilor 12000 1/min
Puterea motorului de rotunjire a colțurilor 0,37 kW
Viteza polizorului 3000 1/min
Puterea motorului de lustruire 0,12 kW
Motor avans 2,2 kW
Unitate cu role de prindere da
Alimentare cu lanț de înaltă performanță Da
Inaltime masa de lucru 960 mm
Suport material extensibil 560 mm
Diametrul butuc(elor) de extracție 3 buc., 120 mm
Ecran tactil echipament standard
Dimensiuni exterioare ale mașinii 445 x 116 x 152 cm
Dimensiune livrare 400 x 80 x 180 cm
Greutate 1250 kg
Punere în funcțiune 8 ore
Întreținere anuală recomandată de 2 ori

Video