Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica de cookie-uri.

CMT Set special DADO , pentru nuturi 152x15,87 Z20

Diametru pânză circulară (D)
152 mm
Diametru alezaj (B/d)
15,87 mm
1.011,37 RON + TVA ( 1.203,53 RON )
 Set special DADO , pentru nuturi de 6-20 mm 
Producător:
Cod articol producător: 230.520.06
Model: 194230520060000
Stoc: Stoc Producător

Descriere

Execuție nut rapid, precis, fără freză, soluția este CMT Dado Pro!

În prelucrarea tradițională a lemnului, trebuia achiziționat o unealtă de dimensiuni diferite pentru fiecare lucrare de canelare. Nu a existat o singură unealtă care să poată face totul, așa că dacă ați vrut să vă creșteți eficiența pentru a obține cea mai bună suprafață de tăiere, aveți nevoie de mai multe piese de scule de canelare de diferite dimensiuni.

Cea mai eficientă unealtă pentru fierăstraiele staționare de astăzi este setul de pânze de ferăstrău CMT Dado Pro! Datorită designului și variabilității sale, vă permite să efectuați cu un ferăstrău circular operațiuni care nu erau posibile înainte sau erau procese îndelungate de lucru.

Cu pânzele circulare CMT Dado Pro este ușor și convenabil să creați caneluri, caneluri și știfturi în diferite materiale lemnoase. Datorită numărului și designului dinților de ferăstrău, unealta asigură o tăiere fără probleme, netedă și curată. Dinții de carbură de înaltă calitate de pe pânzele de ferăstrău și setul de șaibe formează un produs care poate oferi performanțe și calitate remarcabile cu o reglare rapidă și efort mic.

Noul CMT Dado Pro a devenit mult mai ușor de utilizat, mai sigur și mai precis decât produsele similare datorită modificărilor de inginerie brevetate.

Pânzele circulare dispuse una lângă alta nu se mișcă, dinții de ferăstrău din carbură nu se ating! Datorită inovației, acest set CMT Dado Pro a devenit primul care a primit certificatul de conformitate UNI EN 847. Acest lucru se datorează designului unic și distanțierilor de poziționare speciale. Învelișul Orange Shield protejează discurile de supraîncălzire, aderență a rășinii și coroziune. Este echipat cu distanțiere de poziționare din plastic și magnetice care vă permit să schimbați lățimea canelurii  milimetru cu milimetru.
Poate fi ajustat cu ușurință la orice dimensiune de la 6 la 20 mm.

Calitatea tăieturii este excelentă, fără rupere. Poate fi folosit în lemn de esență moale, lemn de esență tare, mobilier furniruit, placaj și mobilier laminat.Puteți economisi timp folosindu-l. Nu este nevoie să utilizați o freză manuală sau o freză staționară.

Îl recomandăm în primul rând pentru fierăstraie circulare staționare, fierăstraie circulare de formatizat, fierăstraie radiale

Tipuri de freză set DADO
Număr de dinți (Z) 20 buc
Grosimea dinților pânzei de fierăstrău (K/B) 6,35 mm
Dispunerea dinților pânzei circulare dinți alternativi cu limitator de așchii LWZ
valoarea unghiului α α = -5°
valoarea unghiului β β = FTG+ATB
dinți de carbură HV da
Durată lungă de viață da
Pânză de ferăstrău circular universal pentru tăierea longitudinală și transversală a lemnului masiv Excelent
Pânză de ferăstrău pentru tăiere transversală pentru lemn masiv și placaj Excelent
Pentru tăierea panourilor acoperite pe două fețe Excelent
Recomandat pentru fierăstraie radiale da
Recomandat pentru fierăstrău de masă da
Gama de produse 230

Pagină catalog