Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica de cookie-uri.

CMT Soluție de curățat pânze de 5 litru Formula 2050

300,71 RON + TVA ( 357,85 RON )
Cant:buc

Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!

Soluție de curățat

Producător:
Model: 194998001030000
Cod articol producător: 998.001.03
Stoc: Ultimele 1 buc pe stoc

Descriere

Este un produs de curățare sigur, prietenos cu mediul, care este mai eficient decât substanțele chimice periculoase utilizate pentru curățarea sculelor de tăiere.

Comercianții de scule știu cum să profite la maximum de uneltele lor de tăiere. Ei știu că smoala și rășina lăsate de lemn pe scule scurtează foarte mult durata de viață a carburii. De aceea am cerut o mulțime de ascuțitoare de pânze să testeze  Formula 2050 și l-au evaluat ca fiind un produs excelent. Majoritatea produselor de curățare de pânză și de capete de frezare  funcționează ca solvent, și sunt necesare niște substanțe chimice puternice pentru a dizolva lemnul și rășina. Formula 2050 este sigură și netoxică , pătrunde în fisurile microscopice din rășină și atacă contactul dintre suprafețele de carbură sau oțel și rășina însăși. Formula 2050 vă menține sculele  curate și prelungește durata de viață între ascuțiri

• Îndepărtează reziduurile de smoală, rășină și adeziv de pe toate frezele pentru prelucrare a lemnului (pânze de ferăstrău, tăietoare, burghie, matrițe, rindele etc.).
• Deloc toxic, neinflamabil și certificat biodegradabil. Formula 2050 este un produs sigur, prietenos cu mediul
• Nu clătiți după curățare. Formula 2050 oferă protecție împotriva ruginii și coroziunii. Pânza ferăstrăului de masă rămâne inoxidabilă!
• Poate fi folosit cu o sticlă de pulverizare sau în curățătorii cu ultrasunete și rezervoare de scufundare.

Pagina de catalog