Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica de cookie-uri.

Documente atașate

05. OAV MAX350 Mașină automată de aplicare cant cu unitate de prefrezare

Pe lângă unitatea obișnuită de control PLC, afișajul LED și tastatura, tipul MAX350  OAV are și o unitate de prefrezare cu diamant!

Producător:
Model: 237MAX350000000
Stoc: Stoc Producător

Descriere

Pe lângă mașinile mai mici, OAV MAX350 a primit deja o nouă funcție, care nu este alta decât funcția de pre-frezare. Cu instrumentul de prefrezare cu diamant (H=48 mm), se poate freza marginea piesei de prelucrat până la o adâncime de 1 mm. Elimină rupturile cauzate de tăierea foii, corectează erorile rezultate din setările incorecte de pretăiere și calitatea slabă a tăierii. Cu ajutorul prefrezării cu diamant, este garantată etanșarea precisă și de înaltă calitate a marginilor, iar datorită instrumentului cu diamant, unealta are o durată de viață semnificativ mai lungă. În plus, mașina are binecunoscuta unitate de control PLC, afișaj LED și tastatură. Piesele de prelucrat sunt transportate printr-un avans cu lanț. Cadrul mașinii are o structură rigidă din oțel, care conferă mașinii o mare stabilitate. Materialele de margine laminate cu o grosime de 0,4-3 mm sunt alimentate automat, în timp ce materialul de margine din fibre trebuie alimentat manual. Foarfecele de tăiere la capăt taie perfect materialele tari din PVC/ABS cu margini spiralate până la o grosime de 3 mm. Diametrul suportului de material pentru marginea rolei din PVC/ABS este de 800 mm. Are un rezervor de adeziv topitor la cald acoperit cu teflon cu o capacitate de 1,2 kg. Are o unitate de presiune cu arc, constând dintr-o rolă de presiune mare și o roată liberă mai mică. Accesoriile de bază includ unitatea de curățare cu rază și unitatea de lustruire. Are o grindă de prindere și un suport de material extensibil conceput pentru uz industrial, precum și o unitate de frezare frontală de 0,22 kW, 12.000 rpm și pânze de ferăstrău TC cu diametrul de 100 mm.

Mașina noastră de căntuire a marginilor de tip OAV MAX 350 este disponibilă și cu control cu ​​ecran tactil.

Echipament standard:

Unitate de prefrezare, sistem de control PLC cu display LED și tastatură, avans piese de prelucrat în lanț, șaibă pentru materiale de etanșare a marginilor PVC/ABS laminate, d=800 mm, alimentare automată a materialului de etanșare a marginilor laminate de 0,4-3 mm grosime; Benzile din lemn masiv sunt alimentate manual, materialele de etanșare a marginilor bobine PVC-ABS cu o grosime de până la 3 mm pot fi tăiate cu foarfece de ghilotină, recipient cu clei lichid acoperit cu teflon, unitate de prindere cu arc cu 1 rolă de presiune și 1 rolă liberă, 12,0000 rpm și 0, 22 KW unitate de tăiere la capăt cu pânză de ferăstrău TC cu diametrul de 100 mm, 12,0000 rpm și 0,37 KW unitate de frezat nivel, raza citling + 3.000 rpm unitate de lustruire, grindă de presiune de înaltă performanță cu suport extensibil pentru piesa de prelucrat

Setarea temperaturii adezivului. Unitățile individuale pot fi selectate și oprite independent. Riglă de ghidare încălzită.

Foarfece de ghilotină pentru tăierea materiei prime: max.3 mm grosime poate fi tăiată cu unitatea de foarfecă

Alimentarea materialului cantului: alimentare automată a materialelor  cu grosimea de 0,4-3 mm

Recipientul de adeziv acoperit cu teflon, cu o capacitate de 1,2 kg, este proiectat pentru adeziv EVA topibil la cald. Aplicarea adezivului se realizează cu o rolă reglabilă de aplicare a adezivului.

Sistemul de alimentare cu piesa de prelucrat constă dintr-un lanț de transport de material și un set de role care îl antrenează, care nu zgârie suprafața piesei de prelucrat și asigură o avansare uniformă.

Țitilingul și unitatea de rotunjire cu rază îndepărtează excesul de lipici de pe margini și conferă calitate finisajului.

Unitatea cu role de prindere constă dintr-o rolă mare și o rolă mai mică situată după ea. Unitatea este acționată mecanic cu arc datorită sistemului de reglare rapidă. Sistemul de arc reglabil permite întotdeauna o legătură perfectă între piesa de prelucrat și muchie.

Dispozitiv de tăiere la capăt/Unitate de rotunjire a colțurilor: două funcții într-o singură unitate. Completează rotunjirea colțurilor piesei de prelucrat și montarea materialului de margine de 0,4-3 mm grosime și 45 mm înălțime la aceeași viteză (12.000 rpm).

Unitate de frezare la nivel: cel mai mare avantaj al noii unități combinate multifuncționale este că economisește spațiu în mașină. Opțiunile de reglare sunt foarte ușor și rapid de implementat în cazul muchiilor subțiri de la frezare întinsă până la teșire, precum și în cazul muchiilor mai groase și în domeniul frezării cu rază. Uneltele TC cu o rază de 2 mm sunt accesorii standard. 

Unitate de polișare: Unitatea de polișare cu două motoare independente asigură o finisare excelentă a marginilor din ABS și PVC. Datorită ajustării unghiului său, durata de viață a roții de lustruit poate fi prelungită. Utilizarea sa elimină decolorarea, care apare în principal în cazul materialului de margine de culoare închisă.

Noua functie de prefrezare freza marginea piesei de prelucrat la o adancime de 2 mm. Elimină rupturile cauzate de un fierăstrău, corectează erorile rezultate din setările incorecte de pretăiere și calitatea slabă a tăierii.
 
ACCESORII OPȚIONALE

Ecran tactil OAV pentru MAX350 (237 TOUCH SCREEN0).

O opțiune care poate fi comandată doar împreună cu mașina.

 


 

Parametrii

Grosimea piesei de prelucrat 8 - 45 mm
Grosime cant abs 0,4 - 3 mm
Grosime furnir (max.) max. 4 mm
Unitate de prefrezare diamantată dotare de bază
Unitate de tăiere la capete dotare de bază
Unitate de frezare inferioară/superioară dotare de bază
Unitate de țitling dotare de bază
Unitate de polișare dotare de bază
Viteza de avans 9 m/min
Lățimea minimă a piesei de prelucrat 100 mm
Lungimea minimă a piesei de prelucrat (fără rotunjirea colțurilor) 170 mm
Riglă de ghidare încălzită echipament standard
Putere preîncălzitor 0,4 kW
Viteza motorului de frezare 12000 1/min
Puterea motorului de frezare 1,1 kW
Dimensiunea sculei de frezat H=48 mm
Unitate de aplicare a lipiciului echipament standard
Capacitate recipient cu lipici 1,2 kg
Tip de adeziv EVA
Puterea motorului de aplicare a lipiciului 0,18 kW
Număr elemente de încălzire din rezervor 5 buc
Puterea elementelor de încălzire 1,32 kW
Viteza motorului de tăiere la capăt 12000 1/min
Puterea motorului de tăiere la capăt 0,22 kW
Viteza motorului de frezare inferioară/superioară 12000 1/min
Puterea motorului de frezare inferioară / superioară 0,37 kW
Viteza de lustruire 3000 1/min
Puterea motorului de lustruire 0,12 kW
Motor înainte 1,1 kW
Unitate cu role de prindere da
Inaltime masa de lucru 850 mm
Suport material extensibil 560 mm
Diametrul butuc(elor) de extracție 3 buc., 120 mm
Ecran tactil opțiune
Dimensiuni exterioare ale mașinii 345 x 66 x 185 cm
Dimensiune livrare 300 x 86 x 147 cm
Greutate 710 kg
Instalare 5 ore
Întreținere anuală recomandată de 2 ori

Video