Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica de cookie-uri.

Procesul de comandă

Este foarte important pentru noi ca clienții noștri să primească cel mai eficient ajutor de la noi în toate problemele. În acest meniu, vă vom răspunde la întrebări sau vă vom oferi explicații sau sfaturi care vă pot ajuta să faceți o achiziție rapidă din magazinul online.

 

Produse din magazinul webshop

Palisander Rom Com SRL a deschis primul magazin online din România în care clienții pot răsfoi și achiziționa scule așchietoare, scule de mână și utilaje pentru industria lemnului.

Ne ocupăm în principal de utilaje noi și suntem reprezentanți exclusivi pe teritoriul româniei a mai multor producători profesioniști specializați.

Ce nu veți găsi în magazinul nostru online!

- servicii legate de activități de formatizare panouri

- servicii de ascuțit si recondiționare pânze circulare

- servicii proprii de transport marfă

Procesul de cumpărături

În actuala situație epidemică, este foarte important pentru compania noastră să protejeze pe deplin sănătatea clienților și angajaților noștri, satisfacând în același timp nevoile clienților noștri.

Dacă este posibil, vă rugăm să vă abțineți de la a vizita personal și să alegeți opțiunea noastră de comandă online prin webshop.

Dacă aveți întrebări, vă puteți adresa prin e-mail la info@palisander.ro.

Pozele produselor sunt ilustrații și pot include echipamente suplimentare, ale căror preț se regăsesc în magazinul online.

Înregistrarea

Înregistrarea vă va ajuta să vă identificați cu exactitate. Puteți gestiona profilul și achizițiile D-voastră în mod individual.

Deci aveți nevoie de o adresă de e-mail, pe baza căreia sistemul vă va identifica, iar pe viitor veți primi și mesaje legate de cumpărături la această adresă. Autentificarea unică împiedică accesul neautorizat la contul dvs. de magazin online și vă face achizițiile complet sigure.

Beneficii suplimentare ale înregistrării

1. Facilitează viitorul proces de achizitie, deoarece nu mai trebuie sa introduceți datele D-voastră de contact, acestea se completeaza automat.

2.Odată ce v-ați înregistrat și v-ați autentificat, va apărea propriul meniu de utilizator, unde vă puteți edita profilul personal ca să puteți verifica și urmări achizițiile.

3. Puteți solicita notificări actualizate, proaspete și individuale despre promoțiile și știrile noastre sub forma unui buletin informativ.

4. De asemenea, ne puteți trimite o cerere personalizată de ofertă prin atingerea unui buton.

5. Puteți participa la diferite concursuri cu premii și promoții.

Înregistrarea este complet gratuită și durează doar câteva minute.

În timpul înregistrării, pe lângă datele de bază, vă rugăm să furnizați și date suplimentare (ex. adresă de livrare) pentru o administrare mai eficientă la o dată ulterioară.

În timpul înregistrării puteți vizualiza Termenii și condițiile generale al  S.C.Palisander Rom Com S.R.L., pe care îi puteți găsi și aici.

Înregistrarea nu implică nicio obligație. Informațiile D-voastră vor fi tratate confidențial conform prevederilor politicii de confidențialitate ce se aplică prelucrării datelor.

După completarea formularului, vă vom trimite un e-mail la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o în care vă vom informa că înregistrarea a avut succes. Puteți apoi să vă conectați la contul dvs. și să începeți să faceți o achiziție sau să solicitați o ofertă.

Dacă v-ați înregistrat deja pe interfața noastră, dar ați uitat din greșeală parola, puteți obține una nouă la accesarea linkului „Ați uitat parola?”

Dacă datele dvs. se modifică, vă rugăm să le modificați sub elementul de meniu „Date utilizator”, astfel încât contul dvs. să fie mereu actualizat!