Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica de cookie-uri.

Despre noi

PALISANDER ROM COM S.R.L. a câștigat una dintre cele mai puternice poziții în rândul dulgherilor români cu selecția sa unică de mașini și unelte pentru prelucrarea lemnului din țară.

Showroom-ul nostru din Brașov este, de asemenea, este una dintre cele mai cunoscute magazine de mașini și unelte pentru prelucrarea lemnului din România. De la înființarea sa în 2000, PALISANDER ROM COM S.R.L.este o companie cu capital român și este reprezentantul exclusiv român al multor companii specializate care produc mașini pentru prelucrarea lemnului.

Fie că este vorba de echipamente industriale pentru prelucrarea lemnului, unelte de mână sau unelte, cu siguranță veți găsi ceea ce căutați. În 2003, compania a obținut o poziție de lider pe piață în industria lemnului din România. Pentru a satisface pe deplin cerințele clienților, vă punem la dispoziție un serviciu de servisare de calitate la toate sculele și utilajele comercializate de noi.

Vizitează-ne în showroom-ul cu o suprafață de 450 mp în Brașov, str.  Zizinului nr.106A !

Avem cea mai largă selecție din țară.

Gama noastră de produse sunt: centre CNC, centre de producție de ferestre, uscătoare de lemn, mașini de găurit multiplu, mașini de aplicat folie cant, de rindeluit,  combinate a lemnului, circulare de formatizat, mașini de frezat universale, prese de îmbinat rame, prese cu vacuum, prese de îmbinat pe lungime, mașini de șlefuit, calibrat, strunguri, multilame, fierăstrău circular, fierăstrău cu bandă, fierăstrău radial, exhaustoare,  camere de vopsit , mașini de tăiat, mașini de rindeluit pe patru fețe...

Din dragoste pentru lemn! Oferim o prelucrare a lemnului perfectă pentru orice afacere de tâmplărie.