Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica de cookie-uri.

Am deschis webshop-ul nostru!

Am deschis webshop-ul nostru!
Acum puteți cumpăra produsele noastre și on-line. Scopul nostru este ca în următoarele luni să extindem în mod continuu gama noastră de produse și servicii, astfel încât să vă satisfacem toate nevoile în ceea ce privește necesarul dvs.

Bine ați venit pe webshop-ul firmei noastre!

 

Vă facem cunoscut faptul că S.C. PALISANDER ROM COM S.R.L. cu sediul în Brașov este înființat încă din anul 1999 și putem să confirmăm faptul că ne mândrim cu o dezvoltare dinamică de la an la an, astăzi situându-ne printre primii din țară cu o gamă variată de produse oferite ce acoperă nevoile oricărui atelier de prelucrare a lemnului.

Până acum produsele noastre se puteau achiziționa doar din magazinul nostru, puteau fi văzute în cadrul expozițiilor BIFE – SIM din București, la care am participat în fiecare an sau pe site-ul nostru www.palisander.ro. Din 1 septembrie 2022, accesând webshop-ul nostru,  puteți achiziționa produsele noastre care acoperă atât necesarul de scule și mașini al unui atelier de dulgherie și/sau tâmplărie în care lucrează câteva persoane, cât și al unei întreprinderi cu sute de angajați. Suntem reprezentanți și distribuitori unici pentru branduri de excepție ca: ROBLAND, OAV, CMT, OMAS, MAFELL, VIRUTEX, COMATIC și PAOLONI.

Astfel, vă invităm să ne vizitați și on-line, sperând să vă satisfacem toate nevoile dvs., totodată ușurându-vă procesul de alegere/achiziție a produselor care vă interesează.

Pentru orice întrebări, observații sau nelămuriri despre produse sau webshop vă stăm la dispoziție, invitându-vă să ne scrieți pe adresa de e-mail: info@palisander.ro

Toate cele bune:

PALISANDER ROM COM S.R.L