Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica de cookie-uri.

CMT

CMT Orange Tools

Din 1962 – și până acum, este considerat un produs italian adevărat.

După mai bine de 50 de ani de producție de instrumente de succes și de înaltă calitate pentru prelucrarea lemnului – putând fi denumit și producția de scule portocalii - CMT a câștigat o reputație la nivel mondial. A crescut și s-a schimbat tot timpul, dar un lucru a rămas același: angajamentul lor de a face instrumente de cea mai bună calitate pentru prelucrarea lemnului!

Locații CMT la nivel mondial: Pesaro - Italia, Greensboro - SUA, Valencia - Spania.

Produsele lor:

Să vedem! De ce este nevoie pentru realizarea unui produs CMT? Ca în cazul oricărui produs de calitate, contează nu doar ceea ce creem, ci și modul în care le facem pe toate. Toți cei care se ocupă de prelucrarea lemnului știu foarte bine că dintr-o bucată de lemn se poate extrage cantitativ maximum atât cu cât am început lucrul. Acest lucru nu este diferit nici la fabricarea de unelte. Vă alegeți cu atenție materiile prime, uneltele și procedurile de prelucrare și apoi puneți toate cunoștințele profesionale, rutina și sufletul în muncă. Suntem încântați să anunțăm că fabrica CMT gândește la fel.

Culoarea portocalie a mărcii:

La începutul poveștii, CMT a pornit cu un rulaj foarte mic. Chiar de atunci, au aplicat uneltelor lor un design portocaliu, după care au lansat produsele lor pe piață. La scurt timp după aceea, aceste unelte portocalii au fost puse în vânzare în întreaga lume. Acum, orice muncitor de prelucrare a lemnului din lume știe că uneltele portocalii, instrumentele CMT, înseamnă calitate. Aici, la CMT, știm că producem calitate. De așa ceva ai nevoie! Aceste produse fiind marcate cu culoarea portocalie, le conferă o garanție că vei obține un produs CMT autentic, de înaltă calitate.

Productia:

După cum am menționat mai devreme, contează nu doar ceea ce faci, ci și cum îl creezi. De-a lungul anilor, fabrica a făcut investiții continue astfel încât să poată aplica întotdeauna cea mai recentă tehnologie în prelucrarea și producția de scule CNC. Face toate acestea cu cel mai recent software inovator. Ca urmare, întregul proces de fabricație, de la strunjirea și frezarea oțelurilor din oțel până la lipirea și ascuțirea vârfurilor și inserțiilor din carbură, este complet automatizat. Și pentru că o mașină este la fel de inteligentă ca și utilizatorul său, aceasta este realizată de operatori special instruiți.

Designul:

Totul începe cu o idee simplă care are deja potențialul de a fi împlinit într-un întreg rotund. La CMT, ambele sunt întâlnite: departamentul tehnic angajează profesioniști în tehnologia computerelor și implementarea practică lucrează pentru a proiecta instrumente care funcționează perfect de fiecare dată și au o viață lungă.

Materiile prime:

Transformarea unui proiect într-un produs finit este posibilă doar prin găsirea materiilor prime potrivite care să îndeplinească sarcina specifică și care să răspundă așteptărilor predeterminate în toate privințele. Calitatea și performanța produsului final depind de acestea. La CMT, experții sunt conștienți de faptul că uneltele de înaltă calitate pot proveni doar din materii prime de înaltă calitate, așa că folosesc numai oțel din tije solide și carburi microgranulare speciale, fabricate în scopul de a-și prelucra uneltele și lamele.

Ultimele retușuri:

O unealtă nu ar fi o unealtă CMT fără stratul caracteristic portocaliu anti-aderență (PTFE). Acest strat de suprafață unic de rezistență industrială este proiectat să reziste la impactul fizic al uneltei în timpul utilizării și să îl protejeze de diferite depuneri și arsuri.

Control de calitate:

CMT folosește programe riguroase de control al calității și cea mai recentă generație de echipamente de prelucrare pentru a se asigura că fiecare unealtă este fabricată cu cea mai mare precizie și acuratețe posibilă și pentru a asigura performanța de longevitate așteptată de la uneltele CMT. Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardul european EN 847 publicat și certificat de CEN (Comitetul European de Standardizare).

Reciclăm:

CMT filtrează și purifică apa folosind un sistem de osmoză inversă care se găsește și în interiorul plantelor. Uleiul folosit pentru șlefuirea sculelor trebuie să fie, de asemenea, curat și fără murdărie. Uleiul curat este contaminat după utilizare, astfel încât uleiul contaminat este filtrat și reciclat. Aceasta este o modalitate de a garanta calitatea uleiului pe care îl folosim și de a ajuta la protejarea mediului.

Logistică si servicii:

CMT oferă o gamă largă de produse diferite - peste 7.000, dar asta încă nu este suficient pentru a obține satisfacția clienților 100%. Principala noastră prioritate este să procesăm comenzile și să expediem în aceeași zi. De aceea, fabricile CMT din întreaga lume sunt echipate cu peste 20 de sisteme automate de stocare verticală concepute pentru a accelera și simplifica comanda și livrarea. Odată ce produsul necesar este în stoc, acesta este gata pentru livrare imediată, până la 24 de ore. Ce înseamnă asta pentru clienți? Serviciu rapid și eficient care depășește așteptările lor și pune bazele succesului mărcii!

 

Sortare după:

01. CMT ITK PLUS Pânză circulară subțire pentru tăiere longitudinală și transversală D=136-305 B=20/30

Tăiere perfectă pe ambele părți ale panourilor laminate pe două fețe și placaj, fără pre-tăiere.
Stoc
de la 67,32 RON + TVA (80,11 RON)

01. CMT Pânză circulară diamantată pentru diverse materiale D=190-300 B=30

Tăiere perfectă pe ambele părți ale panourilor laminate pe două fețe și placaj, fără pre-tăiere.
Ultimele 1 buc pe stoc
de la 1.657,10 RON + TVA (1.971,94 RON)

01. CMT Set special DADO PRO, pentru nuturi D=203x30; Z=12

 Set special DADO PRO, pentru nuturi de 6-20 mm 
Stoc Producător
1.011,37 RON + TVA (1.203,53 RON)

02. CMT Pânză circulară cu dinți de holcher pentru plăci laminate si tăieri fine D=220-303 B=30

CMT Pentru tăierea la dimensiune, o pânză excelentă  cu durată lungă de viață pentru alimentare de mare viteză fără utilizarea unui pretăietor.
Stoc Producător
de la 359,87 RON + TVA (428,24 RON)

02. CMT Pânză de fierăstrău circular pentru spintecare D=150-270 B=16-30 Z=12-28

CMT Pânză de fierăstrău circular de spintecare industrial.
Stoc
de la 74,09 RON + TVA (88,16 RON)

02. CMT Zencuitor din carbură cu unghi de 90°

Instrument de frezat din carbură solidă, în special pentru zencuirea găurilor înfundate în materiale din lemn de esență moale și din lemn de esență tare.
Stoc Producător
225,97 RON + TVA (268,90 RON)

02. Disc de frezat locaș lamelă 100x22 Z=6-8

Freză pentru nut cu plăcuțe amovibile cu muchie de tăiere pe lateral și în vârf.
Stoc
de la 131,26 RON + TVA (156,20 RON)

02.CMT Burghiu cu vârf din carbură

Burghiu cu vârf din carbură  pentru realizarea găurilor înfundate  Opritorul de adâncime nu este inclus
Stoc Producător
de la 83,90 RON + TVA (99,84 RON)

03. CMT Disc de frezat pentru eliminare pungi de rășină (pentru mașini de frezat locaș lamelă) 100x22 Z4

Disc de frezat pentru eliminare pungi de rășină.
Ultimele 2 buc pe stoc
540,87 RON + TVA (643,64 RON)

04. CMT Freză elicoidală cu plăcuțe amovibile și spărgător de așchii pentru frezarea corpurilor închise

Cu muchii de tăiere din carbură solidă, poate freza cu ușurință până la o adâncime de 95 mm.
Stoc Producător
2.705,67 RON + TVA (3.219,75 RON)

06. CMT Burghiu special in trepte pentru surub confirmator , D=4,2/5 mm

Burghiu special  pentru realizarea găurilor suruburilor confirmatori la pal melaminat
Stoc
33,50 RON + TVA (39,86 RON)

08. CMT Freză elicoidală din carbură solidă cu spărgător de așchii pentru grinzi stratificate

Freză elicoidală din carbură solidă cu eliminare așchii în sus
Stoc Producător
2.706,00 RON + TVA (3.220,14 RON)